Nieuw

Kenmerken

Koopsom: op aanvraag
Adres: t Lekershof
Postcode: 5846 AT
Plaatsnaam: Ledeacker
Type woning:
Aantal kamers: 0
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: m2
Inhoud woonhuis: m3
Bouwjaar: nog te starten
Isolatie voorzieningen: optimaal geisoleerd
Aantal badkamers: 1
Verwarming:
Warmwater:
Ligging: Woonwijk
Extra's: Tuin
Parkeergelegenheid
Schuur/berging
« Terug naar zoekresultaten

t Lekershof 00

5846 AT Ledeacker
Koopsom: op aanvraag

Nieuwbouwontwikkeling 12 woningen ‘t Lekershof

Inloopavond 4 juli 2018 tussen 19.30 uur - 21.00 uur

 

Op de hoek van Den Dries en Den Akker in Ledeackeris een sfeervolle woonhof met levensloopbestendige woningenin ontwikkeling.

 

Het plan bestaat uit 12 duurzame koopwoningen met eigen tuin en parkeermogelijkheid op (semi) openbaar gebied. De woningen zijn allen voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond en hebben op de eerste verdieping ruimte voor extra mogelijkheden. Deze plattegrondindeling van de woningen leent zich uitstekend voor senioren die graag wat kleiner willen gaan wonen en in de nabije toekomst mogelijk zorgbehoevend worden. Door de woningen zo te positioneren is er een traditioneel woonhofje gecreëerdwaar bewoners de gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten en wat zorgt voor een prettige leefomgeving.

 

Een actueel thema is op dit moment “gasloos bouwen”. Ook de 12 woningen van‘t Lekershofworden zonder gasaansluiting gebouwd. Daarnaast heeft de ontwikkelaar het voornemen woningen te realiserendie energieneutraal zijn.

 

Voordat de plannen gerealiseerd kunnen worden zal eerst het bestemmingsplan gewijzigd moeten worden. Pas als de juiste procedures zijn gevolgd kan er gestart worden met de bouw.

Wilt u graag meer informatie over de ontwikkeling op deze locatie of bent u geïnteresseerd in een woning? Dan bent u woensdag 4 juli 2018 van harte welkom in het ‘t Dorphuus, Stippent 2a in Ledeacker. U kunt tussen 19.30u en 21.00u inlopen. Tijdens deze inloopavond informeren de ontwikkelaar en de gemeente zowel omwonenden als geïnteresseerdengraag over de plannen.

 

Gemeente Sint Anthonis en Jan Oosterhout Ontwikkeling B.V. uit Wijchen hebben een intentieovereenkomst getekend om de haalbaarheid van de plannen te onderzoeken. Deze inloopavond is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Architectenbureau Bulkens uit Molenhoek draagt zorg voor het ontwerp.

 

Kaart

Street View