Verkocht

Kenmerken

Koopsom: op aanvraag
Adres: Hoefiezer
Postcode: 5821 GB
Plaatsnaam: Vierlingsbeek
Type woning: Hoekwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 201 m2
Inhoud woonhuis: 405 m3
Bouwjaar: 2017
Isolatie voorzieningen: Volledig geisoleerd
Aantal badkamers: 1
Verwarming: C.V. ketel
Warmwater: via C.V. ketel
Ligging: Centrum
Extra's: Tuin
Parkeergelegenheid
Schuur/berging
« Terug naar zoekresultaten

Hoefiezer 12

5821 GB Vierlingsbeek
Koopsom: op aanvraag

In plan 'Achter het Vrijthof' in het centrum van Vierlingsbeek, geniet je van al het goede dat Vierlingsbeek je te bieden heeft. Jansen Bouwontwikkeling realiseert tussen het Vrijthof, de Schepenbank en de Burggraaf 7 woningen in Fase 3. De 3 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen worden naast de twee-onder-een-kapwoningen van Fase II gebouwd, in het verlengde van de Schepenbank schuin achter Zalencentrum Concordia. De architectuur van de woningen sluit mooi aan bij de dorps-landelijke architectuur van de eerder gerealiseerde woningen van Fase I en Fase II. 

 

De hoekwoningen van de types B (bouwnummer 14) gelegen aan het Hoefiezer 12, volgen qua architectuur en afmetingen de stijl van de tussenwoningen van het type A. Vanwege de hoekligging heeft de architect, met het gebruik van onder andere een hoekkozijn ter plaatse van de keuken en een extra kozijn in de zijgevel, gekozen voor een meer open karakter vanuit de woonkamer/keuken richting buiten. Alle hoekwoningen worden gerealiseerd met een houten buitenberging; optioneel kan voor een aangebouwde (eventueel geïsoleerde) garage worden gekozen.   

 

INDELING 

 

De aan de achterzijde van de woning gesitueerde woonkamer wordt standaard voorzien van een pui met openslaande tuindeuren. 

Op de eerste verdieping bevinden zich een badkamer en drie slaapkamers van verschillende afmetingen. 

De tweede verdieping kan voor verschillende doeleinden (bijvoorbeeld een hobbykamer of extra slaapkamer) worden gebruikt en wordt daarom vrij indeelbaar aangeboden.

Kaart

Street View