Verkocht

Kenmerken

Vraagprijs: op aanvraag
Adres: Oude Wanroijseweg
Postcode: 5454 NA
Plaatsnaam: Sint Hubert
Type woning: Vrijstaand
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte: 205 m2
Perceeloppervlakte: 8090 m2
Inhoud woonhuis: 855 m3
Bouwjaar: 1980 oorspronkelijk
Isolatie voorzieningen: dak-, spouw-, vloerisolatie alsmede isolerende beglazing
Aantal badkamers: 2
Verwarming: c.v.-combi ketel 2004
Warmwater: via boiler gestookt door c.v.ketel
Ligging: Groene omgeving
Extra's: Tuin
Balkon / dakterras
Parkeergelegenheid
Garage
Schuur/berging
« Terug naar zoekresultaten

Oude Wanroijseweg 50

5454 NA Sint Hubert
Vraagprijs: op aanvraag

Op een super locatie gelegen, grenzend aan Natuurgebied Molenheide. Vrijstaande Finse Bungalow met grote veranda, garage/schuur, gastenverblijf, zwembad, stal en tuinhuis op 8090 m² grond.

 

Het woonhuis

 

Indeling:

Begane grond:

Hal met travertinvloer en vloerverwarming, toilet met vaste wastafel.

Woonkamer met open keuken, vanuit de living twee maal openslaande deuren naar het terras aan de westzijde van het huis. Dit terras sluit aan op de veranda aan de zuidzijde van het pand. De veranda bestaat uit een eikenhouten constructie met eikenhouten vloer en balustrade. Vanuit de woonkamer en veranda een prachtig zicht op de tuin met zwembad, vijver en daarachter de landerijen. Daarnaast beschikt de woonkamer over een travertinvloer met vloerverwarming alsmede een moderne houtkachel.

De open keuken beschikt over een moderne keukeninrichting voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi stoom-oven-magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en bijpassende keukenkast. De keuken is voorzien van een travertinvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken zicht op het naastgelegen bos.

Vanuit de hal is slaapkamer 1 (nu in gebruik als kantoorruimte) bereikbaar, voorzien van een houtenvloer en vanuit deze ruimte zicht op het naastgelegen bos. Aansluitend aan deze slaapkamer is de badkamer bereikbaar voorzien van ligbad, en badmeubel met dubbele wastafel.

Ook slaapkamer 2 en 3 zijn bereikbaar vanuit de hal. Deze kamers zijn nu samengevoegd en in gebruik als slaapkamer en garderobekamer. Beiden zijn voorzien van een houtenvloer. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de veranda aan de zuidzijde en geeft zicht op het zwembad.

 

Souterrain:

Het souterrain is bereikbaar vanuit de hal en via een aparte loopdeur in de garage/berging van het souterrain.

Hal met plavuizenvloer, vloerverwarming en trapopgang naar hal begane grond, toilet met vaste wastafel, aparte doucheruimte met vast wastafel, provisiekast.

Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar met plavuizenvloer, vloerverwarming, openhaard met schouw en uitbouw, tevens voorzien van glas in lood ramen.

Open keuken met eetbar, nette hoekkeukeninrichting welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron.

Vanuit de hal is tevens de slaapkamer bereikbaar voorzien van linoleumvloer. Wasruimte met witgoedaansluitingen en toegang naar de c.v.-ruimte met c.v.-combi ketel (2004)

 

Bijgebouwen en buiten:

 

Gastenverblijf:

Opgetrokken met houten delen, voorzien van een beschoten dak en gedekt met dakpanplaten. De vloer bestaat uit een houten planken vloer. Het gastenverblijf is voorzien van een keukeninrichting met kookplaat, koelkast, apothekerskast. |Openslaande deuren naar een royaal overdekt terras met een forse plataan voor een heerlijk beschut plekje in de zomer. Aansluitend aan dit terras is een trapje naar het zwembad met vlonder met een heerlijk zitje aan het water en ook vanuit hier en mooi overzicht over de landerijen.

Tussen het terras van het gastenverblijf en de vlonder van het zwembad is een hottub geplaatst.

 

Tuinberging/kippenhok:

Opgetrokken met houten delen, voorzien van een beschoten dak en gedekt met dakpanplaten. De vloer bestaat uit trottoirtegels. Voor het tuinhuis naar de vijver is een klein terrasje.

Aan de achterzijde van het tuinhuis is een kippenhok met ruim binnenhok, 2 legnesten en 2 kleine uitlooprennen gebouwd.

 

Zwembad

Voorzien van een polyester bekleding, romeinse trap en verlichting. Rondom het zwembad een royaal terras op vlonder.

 

Vrijstaande garage/schuur.

De vrijstaande garage/schuur is deels in spouwmuren (deel 1.) opgetrokken en deels in halfsteens muren (deel 2). In de fundering is rekening gehouden met het creëren van een spouwmuur voor het deel met halfsteens muur. Verwarming van de schuur middels een grote houtbrander. Zowel deel 1 als deel 2 van de schuur is voorzien van krachtstroom. De gehele garage/schuur is in 2018 voorzien van een geïsoleerd dak.

Indeling:

Deel 1: Bestaat uit werkruimte, bergruimte, van buiten bereikbare (middels openslaande houten deuren) pompruimte t.b.v. van zwembad, zolderruimte en kelder met pulsput (roestvrij water) en hydrofoorinstallatie. Ringleiding rondom het woonhuis en een leiding naar de vijver en het zwembad.

Deel 2. Bestaat uit een grote werkruimte met een van buiten bereikbare (middels enkele deur) voormalige koelcel en een zolderruimte (demontabel).

 

Stal met overkapping

Opgetrokken met houten planken (gepotdekseld) en gedekt met ABC golfplaten. Nu in gebruik als open berging voor werktuigen/trekker. Het betreft een voormalige ezel-/ponnystal, eenvoudig terug te brengen naar pony-/ezelstal met overkapping. De stal is voorzien van water en elektra aansluiting (voorziening voor krachtstroom). Daarnaast een overkapping, nu in gebruik als bijenstal en houtopslag.

 

Overkapping houtopslag

Opgetrokken met gepotdekselde houten wanden en gedekt met stalen dakbedekking.

 

Overkapping t.b.v. tuingereedschap

Opgetrokken met damwandprofiel platen/houten wand, gedekt met stalen dakbedekking. Onder deze opslag een voormalige spoelwaterput.

 

Algemeen:

De woning is in 1980 gebouwd. Type Finse woning. Het souterrain is opgetrokken met gebakken stenen en vanaf de begane grond vloer opgetrokken met grenen balken (stapelbouw) dubbelwandig met isolatie.

Het geïsoleerde dak van het pand is geheel vernieuwd in 2011 en voorzien van geluidsdempende dakpanplaten, zinken goten en zinken hemelwaterafvoeren. Het pand is prima onderhouden. Het gehele pand is voorzien van isolerende beglazing. Energielabel C.

 

Wonen aan het bos, privacy, rust, midden in de natuur? DIT IS HET!

 

Kaart

Street View