Actueel aanbod

Een aanpak op maat

Elke verkoop vereist een op maat gesneden aanpak. Samen met u ga ik altijd voor een maximaal resultaat. Bent u nieuwsgierig hoe we dit bereiken? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

 

Verkocht volgens plan

Waarde, prijs en tijd

Dat is de basis voor een succesvolle verkoop. Dit verkoopplan wordt samen met u als opdrachtgever en eigenaar van de woning doorlopen en ingevuld. De onroerendgoedmarkt is door de komst van Internet veel transparanter geworden. Hierdoor is het vooral van belang om de verkoop van uw huis goed en professioneel in de markt te zetten, zowel ten aanzien van de waarde als ten aanzien van de tijd waarin u de woning wilt verkopen. Uw huis moet direct op de juiste wijze en met de juiste prijs in beeld zijn bij de potentiële kopers.

Professioneel en effectief

Met kennis van uw zaken

Daar ik alle werkzaamheden zelf verricht kunt u rekenen op een goed opgeleide professional die kennis van zaken heeft en de status van alle opdrachten kent. U kunt mij altijd rechtstreeks bereiken, niet alleen binnen kantooruren maar ook daarbuiten. Kortom iemand die de verkoop van uw woning professioneel en effectief begeleid.

  • Hypotheken en financieringen
  • Nationale hypotheekgarantie
  • Belastingen (successie, bedrijfsbeëindiging, etc.)
  • Boedelscheidingen (o.a. echtscheiding)

Direct perfect gepresenteerd

In één keer optimaal

U krijgt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Een perfecte presentatie met de juiste foto's, de juiste prijs en een garantie voor de juiste follow-up zijn daarom essentieel. Als ervaren makelaar weet ik wat voor de koper van waarde is en waar de accenten moet liggen. Zo is de eerste klap voor u een daalder waard is. Uw woning presenteren wij in één keer optimaal. Onder ander op www.funda.nl de meeste bezochte huizensite en op deze website.

Tevreden klanten

Ik ben trots op de vele tevreden klanten waar ik een woning voor heb verkocht. Bekijk de reviews op: