Over Elly

Elly Wintjes is ruim vijfentwintig jaar actief in de makelaardij.
Zij is in 1983 begonnen op een makelaarskantoor in Boxmeer als secretaresse. In 1990 heeft zij de overstap gemaakt naar een makelaarskantoor in Mill waar zij doorgroeide van secretaresse naar assistent-makelaar. Naast haar werk heeft zij de studie makelaardij opgepakt en met een diploma afgerond in 1995. Zij was destijds één van de weinige vrouwelijke makelaars in dit gebied.

Zij werd in 1996 nog ouderwets beëdigd als makelaar o.g. en in 2001 gecertificeerd als Registermakelaar-taxateur o.z.

In 2009 heeft zij de overstap gemaakt naar een eigen makelaarskantoor om haar flinke dosis ervaring in de praktijk met hart en ziel voort te zetten.

Sinds 1996 lid van Vastgoedpro. Vastgoedpro verplicht haar leden jaarlijks bij te scholen en houdt streng toezicht op het reilen en zeilen van de makelaarskantoren. Hiermee onderscheiden aangesloten leden zich, van de niet-gecertificeerde en niet-beëdigde makelaars en vastgoedbemiddelaars.

Twintig jaar makelen met hart en ziel.

Bij particulieren is het uitgangspunt, dat ze op een dergelijk moment de transactie van hun leven doen. Elly Wintjes Makelaardij biedt u een persoonlijke begeleiding aan. Zij kan u adviseren over verplichtingen van koper en verkoper, technische- en juridische zaken.
Kopers kunnen spontaan verliefd worden op een sfeer of detail.
Verkopers kunnen door handige biedingen de zakelijke en/of fiscale kant van een transactie uit het oog verliezen.
Handig als een professional een realistische kijk op de zaak houdt.

Bij Elly Wintjes Makelaardij staat het belang van de opdrachtgever altijd voorop. Elly Wintjes verricht alle werkzaamheden zelf, gedurende het gehele traject. Dit betekent voor u één contactpersoon, die altijd bereikbaar is.

Ook professionele partijen - projectontwikkelaars, organisaties, instituten - zijn gebaat bij een partner die snel maar serieus werkt maakt van hun aanbod.
Zij heeft door de jaren heen veel ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten. Dat varieert van 5 appartementen tot projecten met 60 woningen.
In deze markt is het belangrijk om woningen te ontwikkelen waar de markt om vraagt. Zij kan samen met u dit voortraject doorlopen. Zij coördineert de presentatie aan de markt (kick-off) en uiteraard de verkoop van de woningen.
Kortom zij neemt u het verkooptraject uit handen.