De verkoopdocumentatie zoals de prijslijst, de sfeerbrochure, de verkooptekeningen en een instructie van de inschrijfprocedure vind je op www.achterhetvrijthof.nl.  

Appartement Type A, bouwnummers 1 Verkocht, 6 verkocht onder voorbehoud en 11 verkocht.

Ruim hoekappartement, blikvanger van het Vrijthof

✓ Met eigen parkeerplaats
✓ Licht appartement met terras aan de zijde van het plein
✓ Zeer ruime en lichte woonkamer en keuken met zicht op het plein
✓ Apart toilet met fontein
✓ 3 slaapkamers, waarvan 2 royaal
✓ Badkamer met luxe Villeroy & Boch sanitair voorzien van douche, wastafel en zwevend toilet
✓ Ruime stelpost ten behoeve van luxe tegelwerk naar keuze
✓ Voorzien van vloerverwarming en -koeling
✓ Gasloos
✓ Zonnepanelen op het dak
✓ Aparte berging op de begane grond
✓ Persoonlijke woonwensen bespreekbaar

 Koopsom:  € 385.000,-- - € 395.000,-- v.o.n. 

 

APPARTEMENTEN TYPE A TOT EN MET G

De appartementen van Achter het Vrijthof bevinden zich in het nieuwbouwplan op een toplocatie!

Allen met uitzicht op het Vrijthofplein of de Schepenbank. Hier vind je alle gewenste duurzame oplossingen die je van een modern appartement mag verwachten, zoals goed isolatie, zonnepanelen op het dak, vloerverwarming en géén gasaansluiting. Maar aan luxe ontbreekt het ook zeker niet: zo zijn de appartementen voorzien van een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair.


De appartementen met lichte woonkamer en open keuken zijn allen voorzien van een eigen parkeerplaats en een terras of balkon, dat uitzicht biedt op het Vrijthofplein of de Schepenbank.


De meeste appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers.Appartement type A is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 royaal. Type C heeft 1 ruime slaapkamer en is daarnaast voorzien van een extra kamer (onbenoemde ruimte).
Alle appartementen beschikken over een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, met douche, wastafel en zwevend toilet. Type A beschikt daarnaast ook nog over een apart toilet met fontein. Voor alle appartementen is een ruime stelpost ten behoeve van het tegelwerk beschikbaar.


Heb je een beetje extra ruimte nodig om spullen uit het zicht te plaatsen? Alle appartementen beschikken over een aparte eigen bergruimte op de begane grond.
De appartementen zijn in basis zeer compleet, met onder andere standaard vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen op het dak. Zijn er echter nog andere woonwensen die hier niet aan bod zijn gekomen? Optioneel kunnen persoonlijke woonwensen worden besproken.


De appartementen op de begane grond beschikken naast een terras over een tuin.


PENTHOUSE TYPE H | I | J
De drie penthouses van Achter het Vrijthof bieden vanaf hun overdekte balkons een prachtig uitzicht op het Vrijthofplein en haar blikvanger: de kerk. De penthouses hebben een unieke open kapconstructie met fraai spac- en spuitwerk, die zeker bijdraagt aan de luxe , lichte en ruime uitstraling. Daarnaast beschikken de penthouses over zonnepanelen, op het dak en vloerverwarming en –koeling. Alle typen zijn voorzien van twee slaapkamers en een luxe badkamer van Villeroy & Boch-sanitair.
De penthouses hebben een lichte woonkamer en ruime open keuken en zijn allen voorzien van een eigen parkeerplaats en een balkon dat uitzicht biedt op het Vrijthofplein. De keuken van Type H biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een kookeiland.
De penthouses hebben ruime of royale slaapkamers. Type H en I hebben een tweede slaapkamer en type J heeft naast de ruime slaapkamer een extra kamer (onbenoemde ruimte). Type I biedt in haar tweede slaapkamer bovendien een inloopgarderobe.
Alle penthouses zijn voorzien van een luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, met douche, wastafel en zwevend toilet. Er bevindt zich bij type H en I tevens, los van de badkamer, nog een apart toilet. Type I beschikt daarnaast over een extra badkamer met douche en wastafel. Voor alle appartementen is een ruime stelpost ten behoeve van het tegelwerk beschikbaar.
Heb je een beetje extra ruimte nodig om spullen uit het zicht te plaatsen? De penthouses beschikken over een aparte eigen bergruimte op de begane grond.
De penthouses zijn luxe en compleet, maar ook zeker duurzaam: gasloos met standaard vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen op het dak. Zijn er echter nog andere woonwensen die hier niet aan bod zijn gekomen? Optioneel kunnen persoonlijke woonwensen worden besproken.

Deze appartementen en penthouses bieden volop mogelijkheden om heerlijk van het leven te genieten!

 

Kenmerken

Achter het Vrijthof type A

5821 BJ
Vierlingsbeek

Vraagprijs € 385.000,-- v.o.n.
ligging Centrum
type nieuwbouw
kamers 4
isolatie optimaal
badkamers vanaf 1
oppervlak 114 m2
woningtype Appartement
verwarming vloerverwarming en vloerkoeling
extras tuin
balkon / dakterras
parkeergelegenheid
lift
schuur/berging

Bekijk op Google Maps

Bekijk op Google Streetview

Reageer op Achter het Vrijthof type A, 5821 BJ Vierlingsbeek


Uw gegevens

Aanhef: *

Plaats een zoekopdracht

Op zoek naar een woning en deskundig begeleiding bij aankoop. Als aankoopmakelaar doorloop ik samen met u het gehele traject van zoeken, vinden, waardebepaling aankoopvoorwaarden en onderhandelingen voor de best mogelijke aankoopprijs

Plaats zoekopdracht