Actueel aanbod

Huis verkopen

Verkocht volgens plan
Dat is de basis voor een succesvolle verkoop. Dit verkoopplan wordt samen met u als opdrachtgever en eigenaar van de woning doorlopen en ingevuld. De onroerendgoedmarkt is door de komst van Internet veel transparanter geworden. Hierdoor is het vooral van belang om de verkoop van uw huis goed en professioneel in de markt te zetten, zowel ten aanzien van de waarde als ten aanzien van de tijd waarin u de woning wilt verkopen. Uw huis moet direct op de juiste wijze en met de juiste prijs in beeld zijn bij de potentiële kopers.

Direct perfect gepresenteerd
Ook op Internet krijgt u maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Een perfecte presentatie met de juiste foto's, de juiste prijs en een garantie voor de juiste follow-up zijn daarom essentieel. Als ervaren makelaar weet zij wat voor de koper van waarde is en waar de accenten moet liggen. Zo zorgt zij er voor dat de eerste klap voor u een daalder waard is. Zij zorgt dat uw woning op o.a. www.funda.nl de meeste bezochte huizensite en op haar eigen website www.wintjesmakelaardij.nl, in één keer optimaal wordt gepresenteerd.

Professioneel en effectief
Daar Elly Wintjes alle werkzaamheden zelf verricht kunt u rekenen op een goed opgeleide professional die kennis van zaken heeft en de status van alle opdrachten kent. U kunt Elly Wintjes altijd rechtstreeks bereiken, niet alleen binnen kantooruren maar ook daarbuiten. Kortom iemand die de verkoop van uw woning professioneel en effectief begeleid.

Maximaal resultaat
Bent u nieuwsgierig over haar aanpak voor een maximaal resultaat.
Zij komt graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Elke opdracht vereist een op maat gesneden aanpak.

Huis kopen

Zoekt u een woning, maar wenst u hierbij deskundig begeleid te worden? Dan is het raadzaam om een makelaar in de arm te nemen.
Elly Wintjes gaat dan samen met u op zoek naar een passende woning en doorloopt het gehele traject met u. Als u een woning heeft gevonden stelt Elly een objectieve waarde vast. Dan worden de aankoopvoorwaarden met u besproken en onderhandeld Elly voor u een zo gunstig mogelijke aankoopprijs te realiseren.
Na de aankoop beoordeelt zij de koopakte en voert nog een laatste inspectie uit op de dag dat de overdracht plaatsvindt.
Een veilige manier om een woning aan te kopen!

Als u zelf al een woning op het oog hebt, wordt een gereduceerd tarief aangeboden (z.g. gerichte aankoop).

Huur- en Verhuurbemiddeling

Ook voor het huren en verhuren van een woning kunt u bij Elly Wintjes terecht. Zij heeft ruime ervaring en deskundigheid in de bemiddeling bij verhuur van woningen in de particuliere sector.

De dienstverlening is hierbij even uitgebreid als bij de verkoopbemiddeling.

Taxaties

Elly Wintjes is een door de Stichting Vastgoedcert gecertificeerd Register Makelaar Taxateur in onroerende zaken en voldoet hiermee aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid.

Zij mag daarom alle denkbare taxaties uitvoeren voor alle doeleinden zoals o.a. voor:

  • Hypotheken en financieringen
  • Nationale hypotheekgarantie
  • Belastingen (successie, bedrijfsbeëindiging, etc.)
  • Boedelscheidingen (o.a. echtscheiding)

Advisering

Hebt u advies nodig op het terrein van onroerende zaken?
Neem gerust contact op: 0485-470972 of 06-20 399 356 of mail info@Wintjesmakelaardij.nl
Zij vertelt u graag wat zij voor u kan betekenen en geeft u een eerlijk en betrouwbaar advies, tegen een vooraf overeengekomen tarief.

Werkgebied

Gemeente Boxmeer
Beugen, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vortum-Mullem, Vierlingsbeek.

Gemeente Cuijk
St. Agatha, Beers, Haps, Katwijk, Linden en Vianen.

Gemeente Grave
Grave, Gassel, Velp

Gemeente Mill en Sint Hubert
Mill, Langenboom, Wilbertoord, Sint Hubert.

Gemeente Sint Anthonis
St. Anthonis, Oploo, Wanroy, Ledeacker, Landhorst, Stevensbeek, Westerbeek.