Actueel aanbod

Ruim 25 jaar makelen met hart en ziel

Bij Elly Wintjes Makelaardij staat het belang van de opdrachtgever altijd voorop. Ik verricht alle werkzaamheden zelf, gedurende het gehele traject. Dit betekent voor u één contactpersoon, die altijd bereikbaar is.

Voor particulieren

Een realistische kijk op de zaak

Bij particulieren is het uitgangspunt, dat ze op een dergelijk moment de transactie van hun leven doen. Elly Wintjes Makelaardij biedt u een persoonlijke begeleiding aan. Ik kan u adviseren over verplichtingen van koper en verkoper, technische- en juridische zaken.

Kopers kunnen spontaan verliefd worden op een sfeer of detail. Verkopers kunnen door handige biedingen de zakelijke en/of fiscale kant van een transactie uit het oog verliezen. Handig als een professional een realistische kijk op de zaak houdt.

 

Voor professionals

Projectontwikkelaars, organisaties & instituten

Ook professionele partijen - projectontwikkelaars, organisaties, instituten - zijn gebaat bij een partner die snel maar serieus werkt maakt van hun aanbod. Zij heeft door de jaren heen veel ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten. Dat varieert van 5 appartementen tot projecten met 60 woningen.

In deze markt is het belangrijk om woningen te ontwikkelen waar de markt om vraagt. Zij kan samen met u dit voortraject doorlopen. Zij coördineert de presentatie aan de markt (kick-off) en uiteraard de verkoop van de woningen. Kortom zij neemt u het verkooptraject uit handen.

 

 

Mijn verhaal

Één van de eerste vrouwelijke makelaars in dit gebied

In 1983 ben ik begonnen op een makelaarskantoor in Boxmeer als secretaresse. In 1990 maakte ik de overstap naar een makelaarskantoor in Mill waar ik doorgroeide van secretaresse naar assistent-makelaar. Naast mijn werk heb ik de studie makelaardij opgepakt en met een diploma afgerond in 1995. Ik was destijds één van de weinige vrouwelijke makelaars in dit gebied.

Gecertificeerd Registermakelaar-taxateur o.z.
Ik werd in 1996 nog ouderwets beëdigd als makelaar o.g. en in 2001 gecertificeerd als Registermakelaar-taxateur o.z.

Eigen makelaarskantoor
In 2009 heb ik de overstap gemaakt naar een eigen makelaarskantoor om mijn flinke dosis ervaring in de praktijk met hart en ziel voort te zetten.

Lid van NVM
sinds ik gestart ben met eigen makelaarskantoor ik NVM lid ben geworden.